Norsk Ishockey / Organisasjon / NIHFs adgangskort

NIHFs adgangskort

Som innehaver av NIHFs adgangskort i hht. NIHFs Administrasjonsreglement har du tilgang til ditt adgangskort i appen Min Hockey.

 

Med ”personlig adgangskort” menes at kortet gir adgang til arenaen for kortets eier. Kortet er kun gyldig sammen med gyldig ID. Det er ikke anledning til å låne bort kortet til andre. Dette anses som misbruk, og adgangskortet vil bli deaktivert.

Har man adgangskort for 2 personer så er det fortsatt kortets eier, samt en gjest, som gis inngang. Det er en forutsetning at kortets eier er en av de to, da det fortsatt er et personlig kort. Det er altså ikke mulig å låne ut kortet til 2 andre, da kortet er personlig. Eieren av kortet må være med inn i arenaen på samme arrangement, for at person nr. 2 skal komme inn som gjest. Gjesten kan altså ikke komme inn hvis verten er bortreist.

Innehaver av NIHFs adgangskort har man gratis adgang til alle ishockeykamper arrangert av og med lag og regioner tilsluttet Norges Ishockeyforbund. Det er kortinnehaverens ansvar å holde seg orientert om innløsningsfrister fastsatt for det enkelte arrangement. Disse innløsningsfrister fastsettes av arrangøren. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at en selv må sørge for at dette skjer i rett tid. Har du bestilt billett og denne ikke er benyttet, plikter du å melde fra om dette til arrangøren.

Vi viser til NIHF's Administrasjonsreglement:

”NlHFs adgangskort gir innehaveren gratis adgang til alle ishockeykamper approbert av Norges Ishockeyforbund. Det er kortinnehaverens ansvar å løse inn sitt adgangstegn på det enkelte arrangement i henhold til den enkelte arrangørs tidsfrister. Unntatt er sentrale personer fra Ishockeyforbundet (se tekst på kortet) og fra pressen. Disse kan gå direkte gjennom eget telleapparat for avgiftsfrie kort uten på forhånd å måtte vise kortet. Kortinnehaveren kan bli avkrevd arrangørens eventuelle billettavgift.”

Adgangskort tildeles iht NIHFs administrasjonsreglement §4 eller etter avtale med NIHF. 

 

Seriekamper og sluttspill i Fjordkraft-ligaen

Ved kamper i Fjordkraft-ligaen er det vanlig med innløsningsfrist før kampstart. Derfor må du kontakte den arrangerende klubb for opplysninger om innløsningsfrister og følge med på klubbens hjemmeside. Dette gjelder naturligvis også sluttspillet. 

Landskamper hjemme

Vi gjør oppmerksom på at en kortinnløsing innenfor gjeldende frister ikke garanterer billett dersom arrangementet allerede er utsolgt. Det gir altså større trygghet jo tidligere du innløser ditt kort i billett.
Informasjon om besilling av billetter sendes på e-post i forkant av hvert arrangement. Ved henting av billett må legitimasjon fremvises.