Eliteleir

 Under årets ELITELEIR deltar følgene:

  • Gutter født 2004: Uke 31 (søndag 28. juli – lørdag 3. august)
  • Gutter født 2005: Uke 32 (søndag 4. august – lørdag 10. august)
  • Jenter født 200-2005: Uke 32 (søndag 4. august – lørdag 10. august)

 

MÅLET MED ELITELEIR

Hvert år i juli/august avholdes NIHF's Eliteleir på Hamar. Målgruppen er alle interesserte spillere i U16-alder, dvs. 14- og 15-åringer. Det er også en jentegruppe for 13-17-åringer.

Eliteleiren er ett av NIHF's tilbud i spillerutviklingsprogrammet, og vi arbeider etter de samme retningslinjer som vi gjør med landslagene og Isbjørnprosjektet. For landslagstrenere og trenere i Isbjørnprosjektet er disse samlingene viktige for å bli kjent med kandidater til neste års landslag. Det er naturligvis ikke noen forutsetning for å komme med på landslagene at du deltar på Eliteleiren, men det gir deg en fin mulighet til å bli kjent med trenere og ledere for landslagsvirksomheten, samtidig som de kan bli kjent med deg og hva du står for.

 

MOTTAKELSE

Når spillerne ankommer blir det felles velkomst og deretter skal alle bli delt inn i grupper. Her er vil naturligvis gruppene bli delt inn uavhengig av klubb, men spillerne vil komme sammen med minimum 1-2 spillere fra egen klubb.

 

OPPLEGG OG PROGRAM

Opplegget er spesielt beregnet på̊ spillere som har ambisjoner med ishockeyen sin, og det er nært knyttet opp mot landslagsvirksomheten for våre yngre landslag, blant annet ved at trenerne for disse landslagene også̊ er trenere under Eliteleiren på Hamar.

 

Programmet inneholder bl.a.:

  • 2-3 is-økter hver dag
  • Styrketrening med instruksjon og individuell rettledning
  • Basistrening
  • Individuell veiledning
  • Spesialtrening for målvakter, backer og løpere
  • Undervisning om stell og vedlikehold av utstyr
  • Undervisning om skader og skadebehandling

Fullstendig program publiseres i forbindelse med åpningen av ELITELEIR 2019.

 

HVEM ER INSTRUKTØRER?

Instruktørene er fra Norges Ishockeyforbunds trenerstab, dvs. blant andre landslagstrenerne og andre fagpersoner ansatt i NIHF.

 

OPPHOLD OG MAT

Overnatting skjer på madrasser og i køyesenger i CC-amfi og Wangbygget, og det serveres fire måltider hver dag (frokost, mellom-måltid, varm lunsj og varm middag). Alle måltider spises i Iskroa i Storhamar ishall.

 

Avslutning

NIHF testprogram brukes i forbindelse med en spennende konkurranse der det blir kåret en «Iron man» hver årsklasse.

 

Årets deltakere ønskes hjertlig velkommen!

 

Praktisk informasjon - pris og påmelding