Konseptet er laget for å hjelpe barn, ungdommer og familier som enten spiller eller er engasjert i ishockey, til en aktiv treningshverdag hjemme. Med begrensing på organisert trening håper vi at konseptet bidrar til at flere prøver øvelser ute på terrassen, i marka eller bare hjemme i stua.

Ishockeysesongen ble dessverre avsluttet brått og tidligere enn vi ønsket. Avgjørelsen var både klok og nødvendig. I slike situasjoner kommer alltid hensynet til den enkeltes helse, og ikke minst LAGET først. Det er vi vant til fra idretten vår.

Vi i ishockeyfamilien er gode lagspillere, vi skal bidra i den store dugnaden dette krever, og vi skal følge myndighetenes råd. På den måten skal sesongens viktigste kamp vinnes. ​

Samtidig ønsker vi, selv i disse utfordrende tider, å bidra til at hverdagen kan bli både aktiv og inspirerende. Vi vil i dagene fremover publisere ulike tips og råd på hvordan hele familien kan delta aktivt sammen i både lek og trening. Øvelsene vil ha innslag av sosialt samvær, mestring, konkurranser og trening som de fleste kan delta på, enten som deltaker, medspiller eller mostander.

Lisensforsikring
Du er dekket av lisensforsikringen når du driver med egentrening.
Les mer
Hjemmetrening
Forslag til aktivitet og øvelser for de som er 16–20 år.
Les mer